Jeg liker godt når Tom bestemmer hvilken middag han har lyst på. Da kan jeg gå hele dagen å ha noe å planlegge. Idag er det 4 måneder siden vi flyttet sammen, så han valgte en litt større middag idag;
Svinekjøtt rulla inn i bacon, med marinerte småpoteter, soppstuing og litt salat. Det var kjempe godt! . I'am awesome!
Du kjøper et stort avlangt stykke svinekjøtt (ca. 400-500gram) og ruller den inn i bacon. Denne steker du på høy varme i stekepanna 1 minutt på hver side. Dette lukker porene i kjøttet slik at kjøttet holder seg godt og saftig, som en biff. Så legger du svinekjøttet m/baconet rundt i en aliminumsfat (eller aliminium oppi en ildfastform).
Legg den midt i stekeovnen å la den steke i 30 minutter på 180grader.

Ferdig marinerte småpoteter får du faktisk kjøpt til en billig penge. 19,50kr betalte jeg for en "kurv" i ferskvaredisken på ica. Denne tar du bare av folien på å hiver inn i ovnen sammen med kjøttet. Husk å merke deg at alle potetene er ca like store. Rattepoteter med urtemarin brukte jeg.

Hele måltidet var beregnet som 3 posjoner.
Jeg klarte å få kjøttet til å bli veldig saftig å alt ble utrolig nok spist opp, bortsett fra et parr poteter. Veldig greit og enkelt å lage.
Slik så det ut når det var helt ferdig. Det var nydelig. Coca-Cola var selvfølgelig et must ;) Anbefales!